Career

We currently have no vacancies, but if you are interested in our company and you are an enthusiastic and motivated person with a graphical, commercial or technical background you are invited to send an open application to jobs@royalsens.com.

 • Royal Sens is op zoek naar een receptionist(e) voor 1 dag per week

  Rotterdam

  Royal Sens is een gezellig Rotterdams productiebedrijf. Wij fabriceren etiketten en verpakkingsmateriaal voor de voedingsmiddelenindustrie in heel Europa.

  Onze huidige receptioniste gaat met pensioen en daarom zijn we nu op zoek naar een nieuwe receptionist(e) voor 1 dag in de week.

  De werkzaamheden in jouw functie zijn divers. Je ontvangt het bezoek aan ons bedrijf, handelt het telefoonverkeer af, coördineert in- en uitgaande post, en draagt zorg voor de verschillende vergaderruimtes. Daarnaast verricht je diverse lichte administratieve werkzaamheden.

   

  Van een receptionist(e) verwachten we bovenal een positieve instelling en uitstraling. Je bent immers het eerste aanspreekpunt voor de buitenwereld die contact zoekt met ons bedrijf. We wensen ook dat je over enige ervaring beschikt met programma’s van Microsoft Office. Tot slot zouden we graag een flexibele werkhouding bij je zien. Samen met onze andere receptioniste vorm je een team, en het kan soms nodig zijn om een dienst van de ander over te nemen. De werktijden zijn van 08.00 - 17.00 uur.

   

  Heb jij interesse in deze functie? Mail dan jouw motivatie en CV naar jobs@royalsens.com.

 • Royal Sens Rotterdam zoekt een logistiek medewerker (36 uur)

  Rotterdam

  Wie ben je?

  Je werkt graag in een teamverband en onregelmatige werktijden zijn voor jou geen probleem. Je kunt zelfstandig werken en je beschikt over een gezonde conditie. Je bent positief, communicatief en enthousiast. Je werkt schoon en netjes, zodat onze hygiëne en kwaliteit voorwaarden gewaarborgd kunnen worden.

  Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit:

  • Het op voorraad zetten van etiketten volgens onze procedures en instructies.
  • Het tijdig en correct klaar zetten van het papier voor de drukkerij.
  • Het tijdig en correct verzendklaar zetten van etiketten volgens onze procedures en instructies.
  • Het ontvangen en distribueren van overige inkomende goederen.
  • Zorgen voor een nette en georganiseerde afdeling.

   

  Wat verwachten we van je?

  Voor deze functie is geen werkervaring of opleidingsniveau vereist. Een Heftruckcertificaat is een pré.

   

  Wat bieden wij?

  • Een functie voor de duur van 6 maanden
  • Een salaris conform de Grafimedia Cao dat is ingedeeld op basis van je functie en werkervaring.
  • Een ploegentoeslag van 17%
  • Een vakantietoeslag van 8%

   

  Welkom bij Royal Sens!

  Ligt er een doosje met eieren in je koelkast? Dan is het etiket van dit eierdoosje wellicht geproduceerd door Royal Sens! Royal Sens is een echt Rotterdams bedrijf met een sterke familiecultuur. Als sinds 1896 leveren wij etiketten en verpakkingsmateriaal voor de voedingsmiddelen-industrie in Europa en daarbuiten. Dagelijks worden er miljoenen etiketten op maat gesneden en verpakt voor onze klanten. Deze etiketten gaan niet zomaar de deur uit. Er worden hoge eisen gesteld op het gebied van kwaliteit en hygiëne in de voedingsmiddelen-industrie. Desondanks zorgen wij ervoor dat het eierdoosje veilig wordt geproduceerd, jij binnenkort ook?

   

  Kom in actie!

  Reageer op deze vacature door je motivatie op te schrijven en samen met je CV op te sturen naar jobs@royalsens.com. Ook voor vragen kun je ons bereiken. Wij laten sowieso snel van ons horen!

   

  Het bekijken van de sociale media van de kandidaten is onderdeel van de selectieprocedure. Alle ontvangen gegevens worden conform ons privacy-beleid na de procedure zorgvuldig vernietigd.

 • Enthousiaste en gemotiveerde operators gezocht!

  Rotterdam

  Royal Sens zoekt enthousiaste en gemotiveerde operators die bereid zijn een opleiding te volgen

  Wil jij net zoals onze pas gediplomeerde drukkers en snijders een opleiding volgen en werken combineren?

  Wij bieden een leuke baan in een grafische productieomgeving. Hier heb je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen tot professioneel drukker, slitter, snijder of stanser!

  Ons bedrijf

  Royal Sens levert etiketten en verpakkingsmateriaal voor de voedingsmiddelenindustrie in Europa en daarbuiten. Dagelijks drukken we miljoenen etiketten, die vervolgens in de nabewerking op maat gesneden en verpakt worden voor onze klanten. Omdat de voedingsmiddelenindustrie hoge eisen stelt aan de kwaliteit, houden we onszelf aan de hoogste standaarden omtrent hygiëne.   

  Op dit moment zijn we volop aan het uitbreiden in onze capaciteit in Rotterdam, en het goede nieuws is dat we daarom misschien wel op zoek zijn naar jou.

  De functie

  Je wordt opgeleid tot vakman in het drukken, slitten, snijden of stansen. In jouw functie voer je in ploegendiensten verder veel verschillende werkzaamheden uit. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles en zorgdragen van een goede registratie. Zo help je ons de voedselveiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel te houden.

  Wat verwachten we van je?

  Heel belangrijk is een positieve werkhouding. Wij werken hard, maar doen dat graag in een goede sfeer. Jij steekt daarom ook graag de handen uit de mouwen en bent in het bezit van een gezonde conditie. Je werkt schoon en netjes. Je doet er alles aan om onze normen voor hygiëne en kwaliteit te waarborgen en uit te dragen. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste, en technisch inzicht is zeker een groot pluspunt. Tot slot stellen wij het tonen van initiatief en interesse op de werkvloer altijd enorm op prijs.

  Lijkt deze uitdaging je iets?

  Reageer dan op deze vacature door je motivatie op te schrijven en samen met je CV op te sturen naar jobs@royalsens.com. Ook voor vragen kun je ons bereiken. Wij laten sowieso snel van ons horen!

   

  Het bekijken van de sociale media van de kandidaten is onderdeel van de selectieprocedure. Alle ontvangen gegevens worden conform ons privacy-beleid na de procedure zorgvuldig vernietigd.

Respond