Career

We currently have no vacancies, but if you are interested in our company and you are an enthusiastic and motivated person with a graphical, commercial or technical background you are invited to send an open application to jobs@royalsens.com.

 • Enthousiaste en ervaren drukker gezocht!

  Rotterdam

  Royal Sens zoekt een ervaren en gemotiveerde operator voor het bedienen van offset vellen drukpersen.

  Wij bieden een leuke baan in een grafische productieomgeving op onze drukkerij. Omdat één van onze drukkers met pensioen gaat zijn wij op zoek naar een MAN Roland 700 drukker.

  Ons bedrijf

  Royal Sens levert etiketten en verpakkingsmateriaal voor de voedingsmiddelenindustrie in Europa en daarbuiten. Dagelijks drukken we miljoenen etiketten, die vervolgens in de nabewerking op maat gesneden en verpakt worden voor onze klanten. Omdat de voedingsmiddelenindustrie hoge eisen stelt aan de producten, houden we onszelf aan de hoogste standaarden omtrent hygiëne en kwaliteit.   

   

  De functie

  In deze functie ben je verantwoordelijk voor de drukpers en alles er omheen. Je levert een kwalitatief hoogstaand product door je vaardigheid en door het uitvoeren van controles. Daarnaast ben je in staat een goede registratie bij te houden. Zo help je ons de voedselveiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel te houden.

  Meestal zal je de pers alleen bedienen. De werkzaamheden vinden plaats in een 4-ploegen dienst. Bij Royal Sens staan 8-, 6- en 4-kleuren drukpersen.

   

  Wat verwachten we van je?

  Heel belangrijk is een positieve werkhouding. Wij werken hard, maar doen dat graag in een goede sfeer. Jij steekt daarom ook graag de handen uit de mouwen en bent in het bezit van een gezonde conditie. Je werkt schoon en netjes. Je doet er alles aan om onze normen voor hygiëne en kwaliteit te waarborgen en uit te dragen. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.
  Tot slot stellen wij het tonen van initiatief en interesse op de werkvloer altijd enorm op prijs.

   

  Lijkt deze uitdaging je iets?

  Reageer dan op deze vacature door je motivatie op te schrijven en samen met je CV op te sturen naar jobs@royalsens.com. Ook voor vragen kun je ons bereiken. Wij laten sowieso snel van ons horen!

   

  Het bekijken van de sociale media van de kandidaten is onderdeel van de selectieprocedure. Alle ontvangen gegevens worden conform ons privacy-beleid na de procedure zorgvuldig vernietigd.

   

 • Enthousiaste en gemotiveerde operators gezocht!

  Rotterdam

  Royal Sens zoekt enthousiaste en gemotiveerde operators die bereid zijn een opleiding te volgen

  Wil jij net zoals onze pas gediplomeerde drukkers en snijders een opleiding volgen en werken combineren?

  Wij bieden een leuke baan in een grafische productieomgeving. Hier heb je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen tot professioneel drukker, slitter, snijder of stanser!

  Ons bedrijf

  Royal Sens levert etiketten en verpakkingsmateriaal voor de voedingsmiddelenindustrie in Europa en daarbuiten. Dagelijks drukken we miljoenen etiketten, die vervolgens in de nabewerking op maat gesneden en verpakt worden voor onze klanten. Omdat de voedingsmiddelenindustrie hoge eisen stelt aan de kwaliteit, houden we onszelf aan de hoogste standaarden omtrent hygiëne.   

  Op dit moment zijn we volop aan het uitbreiden in onze capaciteit in Rotterdam, en het goede nieuws is dat we daarom misschien wel op zoek zijn naar jou.

  De functie

  Je wordt opgeleid tot vakman in het drukken, slitten, snijden of stansen. In jouw functie voer je in ploegendiensten verder veel verschillende werkzaamheden uit. Zo ben je bijvoorbeeld verantwoordelijk voor het uitvoeren van kwaliteitscontroles en zorgdragen van een goede registratie. Zo help je ons de voedselveiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel te houden.

  Wat verwachten we van je?

  Heel belangrijk is een positieve werkhouding. Wij werken hard, maar doen dat graag in een goede sfeer. Jij steekt daarom ook graag de handen uit de mouwen en bent in het bezit van een gezonde conditie. Je werkt schoon en netjes. Je doet er alles aan om onze normen voor hygiëne en kwaliteit te waarborgen en uit te dragen. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste, en technisch inzicht is zeker een groot pluspunt. Tot slot stellen wij het tonen van initiatief en interesse op de werkvloer altijd enorm op prijs.

  Lijkt deze uitdaging je iets?

  Reageer dan op deze vacature door je motivatie op te schrijven en samen met je CV op te sturen naar jobs@royalsens.com. Ook voor vragen kun je ons bereiken. Wij laten sowieso snel van ons horen!

   

  Het bekijken van de sociale media van de kandidaten is onderdeel van de selectieprocedure. Alle ontvangen gegevens worden conform ons privacy-beleid na de procedure zorgvuldig vernietigd.

Respond