PREMIUM GREEN®, 100% GERECYCLED PAPIER

Met de uitdagingen van deze huidige tijd beseffen we allemaal meer dan ooit dat we zuinig moeten zijn op onze kwetsbare aarde. Burgers en bedrijven proberen daarin hun verantwoordelijkheid te zien en te nemen. Royal Sens doet dat ook, en probeert de productieketen waar het deel van uitmaakt daarom zo duurzaam mogelijk te organiseren. Niet door louter te speculeren op technologische ontwikkelingen van de toekomst, maar ook door te kijken wat er nu al mogelijk is. Daarom zijn we trots en verheugd onze klanten de keuze te bieden om te kiezen voor Premium Green®, ons nieuwe etikettenpapier.

Premium Green® is 100% gerecycled papier. Het grote voordeel hiervan is dat het een “Closed-loop” productieproces garandeert.

Over de hele linie van productie tot gebruik zorgt 100% gerecycled papier voor een afname van CO2-uitstoot, reductie van zowel afvalwater als energie.

Als altijd zijn we natuurlijk kritisch zodat ook Premium Green® voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen voor onze klanten. We stellen dan ook tevreden vast dat zowel op de eigenschappen van het materiaal, en op de verwerking er van geen compromissen zijn gesloten. Tot slot kunnen al onze klanten die graag deel willen uitmaken van onze groene kringloop hun eigen afnemers hierover informeren met gezaghebbende accreditaties.

Royal Sens Premium Green® is voorzien van certificaten zoals FSC® gerecycled, Der Blaue Engel en ISEGA.

Voor klanten die deze groene samenwerking met ons aangaan, voorspellen wij dat zij daar vele voordelen van zullen ondervinden. De toekomst is groen, de toekomst is Premium Green®!