Over Ons

Royal Sens maakt etiketten sinds 1896. Met 4 vestigingen in 3 landen zijn wij uitgegroeid tot een internationaal vertrouwde naam in de verpakkingsindustrie. Ruim 210 mensen werken dag in, dag uit aan de ruim 60 miljoen wet-glue etiketten, sleeves en booklets die dagelijks vanuit onze productielocaties hun weg vinden naar de klant.

Wij produceren kwalitatief hoogwaardige etiketten. In samenwerking met onze opdrachtgevers zorgen wij dat onze producten zich probleemloos laten verwerken op verpakkingsmachines voor blik, glas en kunststof. Zo ontstaan producten die, eenmaal in de schappen, een grote aantrekkingskracht op consumenten hebben.

Wij voldoen aan de hoogste hygiëne- en kwaliteitseisen van de food- en non-foodindustrie.

A-merken en private labels

Royal Sens levert vooral aan de voedings- en drankenindustrie. Ook fabrikanten van huishoudelijke producten en de farmaceutische industrie vullen onze orderportefeuille. Daarin bevinden zich (inter)nationale producenten van A-merken maar ook private labels.

Premium service

Al onze klant krijgen dezelfde premium service. Samenwerken met de klant aan de best mogelijke oplossing, zit verankerd in het DNA van Royal Sens. Onze mensen denken en ontwikkelen met de klant mee. Met onze jarenlang opgebouwde knowhow gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg.

Trends en nieuwe technieken

Stilstand is achteruitgang. Royal Sens blijft zich vernieuwen om te kunnen voldoen aan de steeds veranderende eisen van de markt. Wij haken snel in op trends en investeren in nieuwe technieken en de kennis van onze mensen. Zo blijven wij ook op de lange termijn een aantrekkelijke samenwerkingspartner voor onze klanten.

Visie

Voor Royal Sens zijn verpakkingen, labels en etiketten een essentieel onderdeel van een eindproduct. Heldere productinformatie en een sterke branding zijn belangrijke succesfactoren. Door te investeren in ons machinepark, onze mensen, materialen en partners en door te blijven innoveren kunnen wij onze klanten optimaal blijven ondersteunen bij het maken van succesvolle eindproducten.

Royal Sens heeft oog voor de toekomst en de maatschappij. Duurzaam produceren en verpakken zijn een must. Over deze belangrijke thema’s denken wij ook graag mee met onze klanten.

Missie

Een etiket en de verpakkingen lijken een klein onderdeel van een eindproduct maar hebben een grote impact. Royal Sens zet zich al meer dan 125 jaar in om etiketten en verpakkingen te maken die producenten in staat stelt hun merken optimaal te presenteren. Met onze ervaring en expertise kunnen wij een hoge kwaliteit, service en betrouwbaarheid koppelen aan produceren tegen de laagst mogelijke kosten.
Wij zijn trots een belangrijke bijdrage te mogen leveren aan de presentatie van het eindproduct van onze klanten.