Certificaten

Kwaliteit staat bij Royal Sens hoog in het vaandel. Zo zijn we al meer dan 30 jaar ISO gecertificeerd. Ook voldoen we met het BRC-certificaat voor Packaging & Packaging Materials aan de strengste eisen om primaire verpakkingen te produceren. Jaarlijks wordt meerdere malen getoetst of wij nog steeds voldoen aan de kwaliteitseisen.

Bekijk hieronder voor welke standaarden wij zijn gecertificeerd:


ISO 9001:2015

Ons dagelijks streven: het leveren van kwalitatief hoogwaardige labels die probleemloos en met hoge snelheid op uw etiketteerlijn te verwerken zijn. We doen elke dag ons uiterste best om het steeds beter te doen. Nooit zijn we hier klaar mee, het verbeteren van onze eigen processen en procedures zien wij als continue proces.


BRC Packaging Materials

Zowel onze productielocatie in Enschede als in Rotterdam hebben het certificaat BRC Global Standard for Packaging & Packaging Materials. Op beide vestigingen hebben we de A-status en zijn we dus volledig goedgekeurd om verpakkingen te produceren die in direct contact met voeding komen.


FSC®

Om maatschappelijk verantwoord te ondernemen stimuleren wij onze klanten om duurzaam papier in te zetten. Al meer dan 50% van de papieren etiketten wordt op FSC® gedrukt en daarmee wordt het duurzaam bosbeheer gestimuleerd. Door onafhankelijke instellingen wordt jaarlijks beoordeeld of de certificaten gehandhaafd kunnen worden.


DPG

In Duitsland vallen bepaalde verpakkingen onder de statiegeldregeling met het doel vervuiling door zwerfvuil en stortafval te verminderen. Sinds 2010 zijn wij gecertificeerd om het logo van het Duitse statiegeldsysteem DPG (Deutsche Pfandsysteem) op uw etiket of verpakking te mogen drukken. Dit drukwerk wordt door ons behandeld als waardedrukwerk.Zou u graag één van de certificaten verder willen inzien? Dan kunt u bij ons het PDF-bestand opvragen via info@royalsens.com.