Over ons

Royal Sens, 4 vestigingen in 3 landen. Wij maken ons meer dan 120 jaar lang sterk voor een optimale presentatie van producten in het schap.

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van diverse soorten etiketten en verpakkingen van hoge kwaliteit. Onze 175 medewerkers zorgen er dagelijks voor dat meer dan 60 miljoen wet glue etiketten, sleeves en booklets aan vrijwel alle Europese landen geleverd worden. Onze producten laten zich probleemloos verwerken op de diverse verpakkingslijnen voor zowel blik, glas als kunststof.

VAN A-KLANTEN TOT PRIVATE LABELS

Wij opereren voornamelijk in de voedings- en drankenindustrie, maar ook leveren wij etiketten en verpakkingsoplossingen voor de huishoudmiddelen- en farmaceutische industrie. Onze grootste klanten zijn producenten van nationale en internationale A-merken uit de food en non-foodwereld. Denk bijvoorbeeld aan Heinz, Coca-Cola, Unilever, Britvic, Mondelez, Abbott en Danone. En ook met private label producenten werken we nauw samen. Enkele voorbeelden van private label producenten waarvoor we werken zijn: Coroos, C&D, Hochwald, Cott, Hartmann, Huhtamaki en Riha. We brengen de wensen van onze klanten graag in kaart en pakken elke uitdaging met plezier en beide handen aan. Ontwikkelen, anticiperen, meedenken en probleemoplossend vermogen behoren tot ons standaard DNA.

LANGE TERMIJN SAMENWERKING

Onze klanten produceren steeds vaker hun producten in een complexe productie-omgeving en ook daar voelen wij ons als een vis in het water. Onze know-how en verschillende specialisaties zorgen voor een probleemloze verwerking. Juist omdat dat we het proces integraal als ons vakterrein beschouwen, zien onze klanten ons als partner voor de lange termijn. We investeren structureel in de juiste opleidingen en apparatuur en altijd zijn we op zoek naar nieuwe producten en productiemogelijkheden om snel in te kunnen spelen op de veranderende markt.

Naast een modern machinepark zijn we ook een “great place to work”: ambitieus, toegewijd, partnerschap, betrouwbaar, onbetwiste kwaliteit. Stuk voor stuk kernwaarden die we bewust en actief beleven. En dat allemaal tegen de juiste kwaliteit-prijs-serviceverhouding.