Onze werkwijze

Rode draad in de werkwijze van Royal Sens is persoonlijke aandacht. Wij werken nauw met onze klanten samen en begeleiden hen van A tot Z bij het ordertraject. Het opleveren van een etiket dat uw product net dat beetje extra geeft. Dat is iets waar wij dagelijks naar streven.

Persoonlijke aandacht

Bij onze aanpak staat persoonlijke aandacht centraal. Wij werken nauw met u samen. Uw dagelijkse aanspreekpunt is de accountmanager die u van A tot Z begeleidt bij het ordertraject. De salesmanager bespreekt met u de contracten. Doordat bij ons de lijnen kort zijn, kunnen wij snel schakelen, maar zonder uw goedkeuring doen wij niks. Uiteindelijk bent u de spin in het web die wij zoveel mogelijk ontzorgen om tot het optimale resultaat te komen. Ook na oplevering houden wij altijd contact. Is alles naar wens, zijn er nog verbeteringen mogelijk? Wij horen graag uw feedback zodat we hiermee aan de slag kunnen.

Traceerbaarheid

Ons geautomatiseerde productiesysteem maakt het mogelijk om iedere batch volledig te traceren, tot en met de gebruikte grondstoffen toe. Binnen één uur hebben wij alle informatie boven tafel. Dit maakt ons een geschikte partner voor meer delicate producten als babyvoeding of medicinale verpakkingen.

Transparante communicatie

Tijdens het ordertraject doen wij er alles aan geen communicatie verloren te laten gaan. Mede daarom geven wij onze klanten toegang tot een eigen omgeving binnen Webcenter, het artworkbeheersysteem. Binnen dit systeem verloopt de communicatie over wijzigingen of aanpassingen in het design. Voor alle samenwerkende partijen is deze communicatie in te zien, zodat iedereen op hoogte is van de laatste stand van zaken. Zo lopen we nooit achter de feiten aan en kunnen wij aangepaste wensen snel doorvoeren.

Label Management Systeem

Onze open en gestructureerde manier van communiceren trekken wij in alle lagen van de organisatie door. Wij geven klanten zoveel mogelijk inzicht in het traject en eindoplevering van het product. Daarom heeft elke klant een eigen account op ons Label Management Systeem. In dit online systeem staan al uw etiketten met de meest actuele specificaties. 

Kwaliteit leveren

Door onze aanpak kunnen wij leveren wat we beloven: een kwalitatief hoogwaardig etiket, sleeve of flexibele verpakking. Om vellen te bedrukken werken we met offsetpersen, voor het bedrukken van rollen zetten wij hybride rotatiepersen in. Hierop kunnen wij offset- en flexo-bedrukking combineren. Tot maximaal 8 kleuren kunnen wij drukken en zelfs achterkantbedrukking behoort tot de mogelijkheden. Wij snijden of stansen het etiket, sleeve of flexibele verpakking in de gewenste vorm en leveren die u in bundel of op rol aan. Elke bundel of rol is voorzien van een sticker met de gewenste productinformatie. Alle zendingen leveren wij gesorteerd aan u uit en voorzien van een pakbon. Uiteraard leveren we zo snel mogelijk en op de afgesproken datum.