Wij zoeken een administratief medewerker

Bij Royal Sens zijn we opzoek naar een administratief medewerker die tijdelijk een aantal administratieve werkzaamheden op zich kan nemen.

Ons bedrijf

Royal Sens maakt etiketten sinds 1896. Met 4 vestigingen in 3 landen zijn wij uitgegroeid tot een internationaal vertrouwde naam in de verpakkingsindustrie. Wij leveren vooral aan de voedingsmiddelenindustrie. Royal Sens drukt dagelijks miljoenen etiketten die vervolgens in de nabewerking op maat gesneden en verpakt worden voor onze klanten. Omdat de voedingsmiddelenindustrie hoge eisen stelt aan de kwaliteit, werken wij volgens de hoogste standaarden op het gebied van hygiëne.

De functie

Als administratief medewerker ben je bezig met het controleren en verwerken van inkoopfacturen en verkoopfacturen. Daarnaast verricht je de algemene voorkomende administratieve werkzaamheden.

Wat verwachten we?

Ervaring met verwerken van facturen en administratieve werkzaamheden is een vereiste. Bij Royal Sens steekt iedereen de handen uit de mouwen. Maar naast harde werkers, zoeken wij mensen die ook zorgen voor een goede sfeer.

Wat bieden wij?

  • Een passend salaris volgens de cao van Grafimedia
  • Een prettige werksfeer met de mogelijkheid om ook thuis te werken
  • Een reiskostenvergoeding
  • Goede pensioenregeling

Interesse?

Ben jij mogelijk de gemotiveerde collega die wij zoeken? Reageren kan hieronder via onze website of door je motivatie op te schrijven en samen met je cv op te sturen naar jobs@ royalsens.com

Solliciteer op deze vacature!