Assistent controller gezocht

Ben jij op zoek naar een baan waarin je je verder kunt ontwikkelen? Vanwege de groei van onze activiteiten is Royal Sens op zoek naar een assistent controller. Je komt te werken op de financiële afdeling van een hoogwaardig grafisch productiebedrijf dat al 125 jaar mooie producten maakt en veel waarde hecht aan een gezellige werksfeer.

Ons bedrijf

Royal Sens maakt etiketten sinds 1896. Met 4 vestigingen in 3 landen zijn wij uitgegroeid tot een internationaal vertrouwde naam in de verpakkingsindustrie. Wij leveren vooral aan de voedingsmiddelenindustrie. Royal Sens drukt dagelijks miljoenen etiketten die vervolgens in de nabewerking op maat gesneden en verpakt worden voor onze klanten. Omdat de voedingsmiddelenindustrie hoge eisen stelt aan de kwaliteit, werken wij volgens de hoogste standaarden op het gebied van hygiëne.

De functie

In deze functie werk je nauw samen met onze CFO. Het behoort tot jouw taken om in- en extern verslag te doen van de (financiële) situatie van Royal Sens. Verder ondersteun je bij het maken en analyseren van de investeringsanalyse, kostenverrekening, balans, winst- en verliesrekening, begroting, jaarrekening en meerjarenplanning. Je speelt een belangrijke rol bij het automatiseren en vereenvoudigen van onze administratieve processen. Natuurlijk moet je er ook op toezien dat wij de geldende procedures, richtlijnen en instructies naleven.

Wat verwachten we?

Bij Royal Sens stroopt iedereen de mouwen op. Dat verwachten we ook van jou. Daarnaast zorg je voor een goede sfeer. Ervaring met bovengenoemde taken en met financiële applicaties zoals AccountView en QlikView is essentieel. Verder ben je handig met Microsoft Excel en cijfermatig sterk. Voor deze functie zoeken wij iemand op hbo-niveau die initiatief toont en interesse heeft voor onze activiteiten en het bedrijf.

Wat bieden wij?

• Een passend salaris volgens de cao van Grafimedia
• Een reiskostenvergoeding
• Goede pensioenregeling
• Een thuiswerkregeling
• Een goede werksfeer

Interesse?

Ben jij de assistent controller die wij zoeken, wil je ons gezellige team versterken en jezelf verder ontwikkelen? Reageer dan op deze vacature door jouw motivatie en cv te sturen via onze sollicitatieportal.

Als onderdeel van de selectieprocedure kan het voorkomen dat wij ook de sociale media van de kandidaten raadplegen. Conform ons privacy-beleid gebruiken wij alle informatie alleen om de juiste kandidaat te vinden. Na afloop van de sollicitatieprocedure vernietigen bij deze informatie.

Solliciteer op deze vacature!