Stage lopen bij Royal Sens

Even voorstellen, mijn naam is Sandjana Ramgoelam en ik zit in het derde jaar van mijn studie Human Resource Management op De Hogeschool Rotterdam. Dit jaar ben ik op zoek gegaan naar een stage om werkervaring op te kunnen doen buiten de theorie van de studieboeken om. Centraal stond in mijn zoektocht om een goede leeromgeving te vinden, maar een prettige werksfeer was voor mij eigenlijk minstens zo belangrijk.

Pandemie-jaar

Het was nog niet zo’n makkelijke klus om iets te vinden in dit pandemie-jaar, maar gelukkig werd ik uitgenodigd door Royal Sens. Vervolgens heb ik twee gesprekken gehad om te kijken of we elkaar konden vinden in onze doelstellingen. Beide gesprekken heb ik als prettig ervaren, en vonden plaats in een ongedwongen sfeer.

Mijn tweede gesprek was met Sonja Jansen, de HR-manager. Zij is ook mijn begeleidster geworden bij de stage. Het is fijn om te merken dat ik door haar zoveel mogelijk betrokken wordt bij lopende zaken, en dat zij begripvol reageert wanneer ik met vragen kom.

Prettige sfeer

Mooi is het om te merken dat eigenlijk iedereen in het bedrijf heel positief op mijn komst heeft gereageerd. Bijna zonder uitzondering hebben ze mij op het hart gedrukt dat de deur altijd openstaat voor advies en andere hulp. Dat voelde heel goed.

Tijdens mijn stage verricht ik nu administratieve werkzaamheden en ben ik betrokken bij grotere projecten, zoals bijvoorbeeld de automatisering van het wervingssysteem.

Update

Na mijn stage heb ik het aanbod gekregen in dienst te treden als HR Medewerker. Dat aanbod heb ik aangenomen! Dat komt vooral omdat ik het zo’n leuk bedrijf vind, met enthousiaste bevlogen werknemers.

Kortom, als je op zoek bent naar een stage kan ik Royal Sens van harte aanraden!

Groetjes,

Sandjana Ramgoelam