Wij zoeken een enthousiaste DTP’er

Wij zijn op zoek naar een ervaren DTP’er die ons hechte team komt versterken. In een hoogwaardige grafische productieomgeving functioneren wij als afdeling met een verregaande specialisatie in de verwerking van digitaal artwork voor verpakkingsproducten. Wij verwerken artwork van grote A-labels (bijv. Heinz, Coca-Cola, Danone) en kleinere private labels. Vervolgens verzorgen wij de gehele digitale gang van de aanlevering van artwork tot de vervaardiging van de productieorder.

Ons bedrijf

Royal Sens maakt etiketten sinds 1896. Met 4 vestigingen in 3 landen zijn wij uitgegroeid tot een internationaal vertrouwde naam in de verpakkingsindustrie. Wij leveren vooral aan de voedingsmiddelenindustrie. Royal Sens drukt dagelijks miljoenen etiketten die vervolgens in de nabewerking op maat gesneden en verpakt worden voor onze klanten. Omdat de voedingsmiddelenindustrie hoge eisen stelt aan de kwaliteit, werken wij volgens de hoogste standaarden op het gebied van hygiëne.

De functie

Wij zoeken een collega voor de controle en verwerking van het aangeleverde artwork aan de door Royal Sens gestelde eisen. Wij verzorgen ook aanpassingen aan het artwork voor verschillende klanten en brengen deze in lijn met de voorwaarden van ons drukproces. In deze functie werk je met een breed pakket aan grafische software. Naast Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign werken wij voornamelijk binnen het ESKO-ecosysteem, met in het bijzonder ArtPro+ en Automation Engine. Ervaring hiermee is niet noodzakelijk, maar zeker een pré.
Als onderdeel van het team is er naast de strikte omschrijving van de functie veel ruimte voor ontwikkeling in bredere zin. Om samen het werk gedaan te krijgen is er overlap en kenniswerving van elkaars werkzaamheden, en persoonlijke specialisatie in onderdelen die je goed liggen. Een flexibele en leergierige instelling zijn daarmee gewenste eigenschappen.

Wat verwachten we?

Bij Royal Sens steekt iedereen de handen uit de mouwen. Maar naast harde werkers, zoeken wij mensen die ook zorgen voor een goede sfeer op de werkvloer. Verder houd je van schoon en netjes werken en zet je je in om onze normen voor hygiëne en kwaliteit te waarborgen en uit te dragen.

Wat bieden wij?

  • Een passend salaris volgens de cao van Grafimedia
  • Een prettige werksfeer met de mogelijkheid om ook thuis te werken
  • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
  • Een reiskostenvergoeding
  • Goede pensioenregeling

Interesse?

Ben jij mogelijk de gemotiveerde collega die wij zoeken! Wil je ons gezellige team versterken en jezelf verder ontwikkelen? Reageren kan hieronder via onze website of door je motivatie op te schrijven en samen met je cv op te sturen naar jobs@royalsens.com

Solliciteer op deze vacature!